5 Mart 2008 Çarşamba

Danışma: "Arkadaşıma Nasıl Açılabilirim?"

Gönderen: Altuğ

"Öncelikle site hayırlı olsun. Benimki itiraf falan değil biraz dert yanma biraz da fikir alma olacak. Çok yakın bir arkadaşım var, eşcinselliğimi ondan gizlemek beni çok rahatsız ediyor. Artık açılmam lazım geldiğine karar verdim ama kolay değil tabi. Nasıl yapmalı, söze nasıl başlamalı hiçbir fikrim yok. İlk kez birine açılacağım. Ne yapmam lazım, nolur tecrübesi olanlar yardımcı olsun."

Admin'den not: Arkadaşımız bizden fikir istiyor. Aşağıda örnek resimde de görmüş olduğunuz "x yorum" yazan linke tıklayarak yorum yazıp arkadaşımıza yardımcı olabilirsiniz.

İtiraf: "Mesajı atan benim"

Gönderen: myth

"İtiraf ediyorum, aşık olduğum biseksüel arkadaşımın şu anda çıktığı kıza kendisinden önceki sevgilisinin erkek olduğuna dair smsi ben attım. Çok pişmanım ama reddedilmenin hırsıyla gözüm döndü yapıverdim. Şimdiyse vicdan azabından kızın mesajımı ciddiye almamış olması için dua ediyorum."

Hoşgeldiniz!

Arkadaşlar sitemiz, daha doğrusu blogumuz çok yeni... Burada enteresan bir platform oluşturmak niyetindeyiz. İstiyoruz ki burada çoğu gizli kalmak zorunda olan Türk eşcinseller bir araya gelsin, dertlerini anlatsınlar, itiraflarda bulunsunlar, hikayelerini yazsınlar, gittikleri hoşlandıkları veya hoşlanmadıkları mekanları anlatsınlar, tanıtsınlar. Kısacası daha çok sizin göndereceğiniz içeriklerle bir platform oluşturmak niyetindeyiz. Bir de isteyenler için, sex hikayeleri ve sex itirafları da yer alacak. Ancak bunlar bu tarz içeriği tercih etmeyen ziyaretçilere rahatsızlık yaratmasın diye anasayfada yer almayacak, ayrı bir sitede yer verilip, buradan girmek isteyenlere link verilecek. Kısacası hem günlük hayatımıza, yaşadıklarımıza, hem de cinsel hayatımıza dair içeriğin bulunduğu ve bu içeriğin çoğunun ziyaretçiler tarafından oluşturulduğu bir yer olsun istiyoruz burası. Katılımlarınızı bekliyoruz. İyi sörfler..